Wonen in Groningen – Ja graag!

09.05.2019

16:00

Er gaat niets boven Groningen! Hanneke woont inmiddels een half jaar in de toekomstbestendige woning in Ten Post. Het Groningse dorp was haar niet onbekend. De rust van een veilige woning wel. Dat deze ook energieneutraal is, is mooi meegenomen.

Fijn wonen in Groningen
Ook graag wonen in Groningen? Of benieuwd hoe jouw woning veilig en energiezuiniger gemaakt kan worden? In de Postkoamer demonsteren we de genomen versterkings-, verduurzamings- en verbeterwerkzaamheden. Stap aanstaande donderdag 9 mei tussen 16:00 uur en 18:00 uur binnen. Hanneke praat je graag bij.

Postkoamer
Aan de Rijksweg 203 in Ten Post staat een typisch Groningse woning, welke eerder de rol van postkantoor vervulde. De woning is volledig opgeknapt, is weer veilig en toekomstbestendig. De voormalige winkelruimte, omgedoopt tot de Postkoamer, dient als demonstratie- en ontmoetingsruimte. Bewoonster Hanneke maakt je graag wegwijs in de technieken. Zij zorgt voor een kopje verse koffie of thee en beantwoordt vragen over het proces en het wonen in een toekomstbestendige, energieneutrale woning graag.

Donderdag 9 mei al andere plannen? Niet getreurd: elke tweede donderdag van de maand zet Hanneke de deuren open voor bezoek. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur ben je van harte welkom.

Routebeschrijving
De woning is gelegen aan de doorgaande lokale weg in het centrum van Ten Post. Adresgegevens: Rijksweg 203, 9792 PE Ten Post.
Let op: de parkeerruimte direct voor de deur is beperkt. Daarom vragen we je zo veel mogelijk te carpoolen en te parkeren bij het Dorpshuis.
Navigatieadres: B. Kuiperweg 11 Ten Post. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de woning. Bij voorbaat dank namens de omwonenden!

Op visite
Maak je liever persoonlijk kennis op een jouw passend moment? Maak een afspraak.