Werkzaamheden Postkoamer

31.10.2018

16:00

Maandag ontving Hanneke de sleutels van de woning uit handen van Remco Kouwenhoven van Van Wijnen en stond daarmee zomaar flink in de spotlights. Nu is het voor haar en haar twee dochters zaak om de handen uit de mouwen te steken. De verhuisdozen in te pakken, hulp op te trommelen en de adreswijzigingen door te geven. Zelf richten wij ons op de finale details: het meubilair, de lichtspotjes en installaties van de Postkoamer. Kijk je (virtueel en in 360°) met ons mee?

 

 

De sfeer in de Postkoamer wordt huiselijk. De voormalige etalageruiten bieden veel licht, de vloeren hebben we inmiddels warm rood afgewerkt en op de wand brachten wij deels lambrisering en deels klassiek tegelwerk aan. Een goede kop koffie is essentieel in huis en staat aan de basis van  een goed gesprek. De pantry voorziet hierin net als uiteraard een kop thee of limonade. En ook een deel van het meubilair biedt gespreksstof. Zo is de gesprekstafel bijvoorbeeld gemaakt van de gebinten van een boerderij in de buurt die helaas niet bestand bleek tegen de aardbevingen.

 

Een virtueel inkijkje in 360°

Alweer even geleden (15 mei 2017) gaven we een virtueel inkijkje in de stand van zaken in de woning. Inmiddels is er natuurlijk heel veel gebeurd, dus is het hoog tijd voor een update! Je bekijkt enkele virtuele beelden in deze blogpost. Wil je meer van de woning zien? Download dan de VR-app in de app-store voor Android of iOS. Het project vind je onder de naam Ten Post, Rijksweg 203.


Begane grond – woonkamer


Begane grond – keuken


Eerste verdieping – slaapkamer voorzijde


Begane grond – de Postkoamer