Het zonnetje in huis – kom binnen!

11.04.2019

16:00

De zon prikt op onze wangen, de vogels zingen hun hoogste lied en de groene vingers kriebelen. Het is niet te ontkennen: de lente hangt in de lucht. En hoe!

Toekomstbestendig wonen
Benieuwd hoe jouw huishouden optimaal kan profiteren van deze overweldigende zonne-energie? En op zoek naar veilige en toekomstbestendige woonoplossingen in het Groningse? Stap aanstaande donderdag 11 april binnen in de Postkoamer. Hanneke praat je graag bij.

Postkoamer
Aan de Rijksweg 203 in Ten Post staat een typisch Groningse woning, welke eerder de rol van postkantoor vervulde. De woning is volledig opgeknapt, is weer veilig en toekomstbestendig. In de voormalige winkelruimte, de Postkoamer, zijn de genomen versterkings-, verduurzamings- en verbetermaatregelen aan de woning in beeld gebracht. Bewoonster Hanneke licht deze graag toe. Zij zorgt voor een kopje verse koffie of thee en beantwoordt vragen over het proces en het wonen in een toekomstbestendige, energieneutrale woning graag.

Donderdag 11 april al andere plannen? Niet getreurd: elke tweede donderdag van de maand zet Hanneke de deuren open voor bezoek. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur ben je van harte welkom.

Routebeschrijving
De woning is gelegen aan de doorgaande lokale weg in het centrum van Ten Post. Adresgegevens: Rijksweg 203, 9792 PE Ten Post.
Let op: de parkeerruimte direct voor de deur is beperkt. Daarom vragen we je zo veel mogelijk te carpoolen en te parkeren bij het Dorpshuis.
Navigatieadres: B. Kuiperweg 11 Ten Post. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de woning. Bij voorbaat dank namens de omwonenden!

Op visite
Maak je liever persoonlijk kennis op een jouw passend moment? Maak een afspraak.