Mini event: Koffie in de Postkoamer

11.07.2019

16:00

Meezingfeesten, zomeravondconcerten, straat- en wijkfeesten, food festivals, mudruns, wielerevenementen, hutten- en timmerbouwdorpen.  De agenda in Groningen en omgeving staat bol van de sportieve, culinaire en feestelijke activiteiten deze maand.

De vertrouwde open middag van de Postkoamer op de tweede donderdag van de maand mag daarin uiteraard niet ontbreken. Schuif aan bij de koffietafel en kom te weten hoe u ook uw woning energiezuinig en gegarandeerd veilig maakt. Zo kunt u na al het feestgedruis weer met een gerust hart thuis komen.

Fijn wonen in een omgeving met zo veel mooie initiatieven en saamhorigheid moet je koesteren. Net als authentieke woningen en je eigen vertrouwde plekje.

In Ten Post woont Hanneke in een woning uit 1925, welke bestand is tegen de bevingen en bovendien energieneutraal is. Zo is zij volledig voorbereid op de toekomst en geniet ze optimaal van al het moois dat Groningen te bieden heeft.

 

Er gaat niets boven Groningen
Ook (blijven) wonen in het mooie Groningen? En benieuwd wat jouw woning je te bieden heeft op het gebied van veiligheid en duurzaamheid? Stap dan eens binnen in de Postkoamer. Deze ruimte binnen Hanneke’s woning vervulde eerder de rol van postkantoor en is nu ingericht als informatie- en gespreksruimte. Hier zijn de genomen versterkings-, verduurzamings- en verbeterwerkzaamheden zichtbaar.

De eerstvolgende bezoekmogelijkheid is donderdag 11 juli tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Hanneke moet helaas verstek laten gaan, dus neemt Victorine het stokje deze maand van haar over. Zij zorgt voor een kopje verse koffie of thee en beantwoordt vragen over het proces en het wonen in een toekomstbestendige, energieneutrale woning graag.

Donderdag 11 juli al andere plannen? Niet getreurd: elke tweede donderdag van de maand (met uitzondering van augustus!) staat de deur van de Postkoamer open voor bezoek. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur ben je van harte welkom. De eerstvolgende mogelijkheid betreft donderdag 12 september.

Routebeschrijving
De woning is gelegen aan de doorgaande lokale weg in het centrum van Ten Post. Adresgegevens: Rijksweg 203, 9792 PE Ten Post.
Let op: de parkeerruimte direct voor de deur is beperkt. Daarom vragen we je zo veel mogelijk te carpoolen en te parkeren bij het Dorpshuis.
Navigatieadres: B. Kuiperweg 11 Ten Post. Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de woning. Bij voorbaat dank namens de omwonenden!

Op visite
Maak je liever persoonlijk kennis op een jouw passend moment? Maak een afspraak.