Ketenpark weg en werkzaamheden in voormalig postkantoor

17.10.2018

16:00

Zeeën van ruimte om het huis! De bouwhekken zijn verwijderd en het ketenpark is weg uit de achtertuin. De grootste hoeveelheid werkzaamheden is inmiddels uitgevoerd, de werkploeg is wat kleiner en de woning is bijna bewoonbaar. De jongens drinken hun bakkies koffie en eten hun bammetjes nu in huis. Daar wordt duidelijk zichtbaar dat er ook werkzaamheden in het voormalige postkantoor plaatsvinden. Deze ruimte hebben we gedoopt tot: De Postkoamer.

De Postkoamer
De Postkoamer is afgeschermd van de privévertrekken van de woning en richten we in als gespreksruimte. Hier laten we straks onder andere de gebruikte technieken zien net als een stukje dorpsgeschiedenis en het verloop van het verbouwproces van de woning.

Ter plaatse van de tegels op de wand (zie foto) komt binnenkort een keukenblokje. Zo kunnen we hier straks gesprekken voeren en mensen ontvangen onder het genot van een kopje koffie of thee. Ook het toilet in de aangrenzende ruimte is inmiddels van tegelwerk voorzien. Wat erin gaat, moet er immers ook weer uit…

Tot slot een kleine foto-update.
Met de klok mee (of van boven naar beneden op je mobiel): geen ketenpark meer achter het huis, werkzaamheden ventilatie (en omtimmering) in de keuken, tegel- en schilderwerk in de Postkoamer.

van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied  van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebiedvan wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied  van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied