Kennismaken met de buurt

09.11.2018

17:15

Hanneke, Angelica en Paola verhuisden slechts één deur. Toch wilden zij graag ‘kennismaken met de buren’ en de deuren open stellen voor geïnteresseerde omwonenden. Want wat gebeurde er toch allemaal in het voormalige postkantoor? Wat houdt ambassadeur van een toekomstbestendig Groningen in? En wat gaat er hier de komende jaren nog plaatsvinden?

Alles op zijn tijd, eerst alles echt ‘af’ maken voor dit moment: ook vanmorgen nog werd er driftig gesjouwd, geschoven, geschreven en vooral hard gewerkt. Het resultaat is prachtig en de bijeenkomst werd goed bezocht. Een warm welkom!

Een kijkje nemen

Er werd de afgelopen periode zo nu en dan al nieuwsgierig naar binnen gespiekt, wanneer de hond werd uitgelaten of de brieven op de post werden gedaan. De aankondiging van de kennismakingsbijeenkomst vond men digitaal in de buurtapp en fysiek in de etalages en de zuil voor de woning net als op verschillende verzamelpunten in Ten Post als de sportkantine en het Dorpshuis.

De kennismakingsbijeenkomst gemist en toch graag eens een kijkje nemen? Houd de website en de social media in de gaten voor de eerstvolgende openstelling en overige activiteiten. Hieronder vind je alvast enkele snapshots van de Postkoamer en de bijeenkomst.

 

van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied