Kennisdeling intern

27.11.2018

11:00

De afgelopen maanden werd er door het projectteam van Van Wijnen hard gewerkt. Zowel op de locatie zelf als op kantoor en verder achter de schermen werden de handen uit de mouwen gestoken. In de bijna overdadige hoeveelheden zomerzon glinsterden regelmatig zweetdruppeltjes. De mannen zijn (volkomen terecht!) hartstikke trots op het eindresultaat. Vandaag nodigden zij enkele collega’s daarom op locatie uit om het nuttige – een wekelijks planningsoverleg – met het aangename – een locatiebezoek – te verenigen.

Wekelijks planningsoverleg
Wekelijks overlegt het uitvoeringsteam over de benodigde en beschikbare capaciteit. Ten Post stond hierin tot een paar weken geleden steevast op de agenda. Gaan we het halen? Kan de nieuwe bewoner op tijd in de woning? Heeft die dan ook nog tijd om ‘in te huizen’ voor het kennismakingsmoment met de buurt én het openingsmoment uit? Zijn we qua mankracht compleet of moeten we nog bijschakelen? Zoals uit de berichtgeving online spreekt, is het goed gekomen.

Locatiebezoek
Hanneke woont fijn in haar woning, de verhuisdozen zijn (bijna) allemaal uitgepakt en zij is blij om het eindresultaat te delen met het team. De collega’s zijn onder de indruk van zowel de woning als de Postkoamer. Eén collega geeft zelfs aan dat zijn collega op de afdeling eerder gewoond heeft op boerderij Maljehörn: de boerderij waar we het meubilair van de Postkoamer deels uit hebben laten maken. De wereld is zo ineens wel erg klein! De rondleiding eindigt met een bak koffie in de Postkoamer. Dan komen de laptops en papieren op tafel. Weer over tot de orde van de dag: welke werken staan op de planning?

van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied, postkoamer, inge zwerver, erwin meis, chris kuijpers, joost coolegem, postkoamervan wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied, postkoamer, inge zwerver, erwin meis, chris kuijpers, joost coolegem, postkoamer

Bouwen doe je samen
Behalve de medewerkers van Van Wijnen zijn ook de medewerkers van Urgenda en QuakeShield en die van de overige co-makers, de schilders, loodgieters en elektriciens, benieuwd naar het eindresultaat. Binnenkort organiseren wij een moment waarbij we ook hen uitnodigen in de Postkoamer.

Kom langs, doe mee
Ook nieuwsgierig naar het eindresultaat? Of naar de gebruikte technieken?
Op donderdag 13 december openen we de Postkoamer tussen 16:00 en 18:00.
Past deze datum je niet? Of stel je je vraag liever per mail? Laat het ons weten: tenpost@vanwijnen.nl