Januari: Een goed moment voor duurzame keuzes

04.01.2020

16:00

Een nieuw jaar, een frisse start.
Weer of meer sporten? Gezonder eten?
Of een langgekoesterde wens oppakken?

Januari is ook een mooi moment om (verbouw)plannen te smeden.

 

 

 

 

Wat wil jij doen?

* Behoud de authentieke uitstraling van je woning.
En verbeter toch de veiligheid met QuakeShield.

* Doe duurzaam. Isoleer de woning (beter).
Kies voor zonnepanelen. Of een warmtepomp. Of beiden.

* Anticipeer op de toekomst met een extra toilet boven.
Of een slaapkamer beneden.

De mogelijkheden zijn legio.

 

Een nieuwe blik op je woning

Een verbouwing kan mooie dingen opleveren, waardoor je huisje weer jouw paleisje wordt. Het proces hier naar toe is echter best spannend. Het maken van plannen, het afwegen van opties en het doorhakken van knopen zijn al een klus op zich. Daarna volgt de grote (of minder grote) verbouwing.

Ons advies? Laat je niet ontmoedigen. Informeer je goed. En kies voor vertrouwen.
Weten dat je op elkaar kunt bouwen, werkt prettig en geeft rust. Alleen zo blijft het een feest.

Maar waar te beginnen?

Wellicht kan Hanneke je inspireren. Haar woning uit 1925 kreeg een volledige opfrisbeurt. Deze werd versterkt, verduurzaamd en verbeterd mét behoud van de authentieke uitstraling.

van wijnen, quakeshield, urgenda, ten post, 3x beter, versterken, verduurzamen, verbeteren, thuisbaas, samenwerking, groningen, aardbevingsgebied

De Postkoamer

In Hanneke’s woning zijn de genomen versterkings-, verduurzamings- en verbeterwerkzaamheden zichtbaar in de Postkoamer. Deze ruimte  vervulde eerder de rol van postkantoor en is nu ingericht als informatie- en gespreksruimte.

De volgende bezoekmogelijkheid is donderdag 9 januari tussen 16:00 uur en 18:00 uur. Hanneke zorgt voor een kopje verse koffie of thee. En beantwoordt vragen graag.

Donderdag 9 januari al andere plannen? Niet getreurd: elke tweede donderdag van de maand staat de deur van de Postkoamer open voor bezoek. Tussen 16.00 uur en 18.00 uur ben je van harte welkom.

 

Routebeschrijving

De woning is gelegen aan de doorgaande lokale weg in het centrum van Ten Post. Adresgegevens: Rijksweg 203, 9792 PE Ten Post (gemeente Groningen).

Let op: de parkeerruimte direct voor de deur is beperkt. Daarom vragen we je zo veel mogelijk te carpoolen en te parkeren bij het Dorpshuis.
Navigatieadres: B. Kuiperweg 11 Ten Post (gemeente Groningen). Vanaf hier is het enkele minuten lopen naar de woning. Bij voorbaat dank namens de omwonenden!

Op visite

Maak je liever persoonlijk kennis op een jouw passend moment? Maak een afspraak.