Bodemisolatie

04.07.2018

09:44

Mijn begane grondvloer is geïsoleerd. Bij drie kamers is de kruipruimte gevuld met deze EPS-parels. Deze isolatie verduurzaamt mijn woning. Het brengt de luchtvochtigheid in balans en het isoleert mijn begane grondvloer.

Mijn woonkamer, mijn toekomstige werkkamer (voorheen slaapkamer) en de toekomstige showroom (voorheen de winkel) op de begane grond, zijn geïsoleerd met Neopixels bodemisolatie. Het zijn kleine grijze piepschuim balletjes. Er hoeft maar een klein gat opengemaakt te worden. De installateurs werken snel, binnen een paar uur waren ze klaar!

De vloeren van de keuken en de eetkamer worden geïsoleerd door vuren platen op de betonvloeren aan te brengen en daartussen te isoleren met Floormate. Daarop worden OSB-platen bevestigd, waarop de vloer kan worden gelegd.

 

versterken verduurzamen verbeteren, Groningen, Ten Post, Romy Ten Post, Ten Post, aardbevingsbestendig bouwen, verduurzamen, verbeteren, versterken, groningen, van wijnen, quakeshield, urgenda, thuisbaas, oosterhof holman, romy, aardbevingsgebied, rijksweg 203, rijksweg 203 ten post

Een gat in de vloer naar de kruipruimte.