Aanbrengen gipsplaten bovenverdieping

27.07.2018

13:38

Er worden gipsplaten geplaatst op de bovenverdieping. Het gaat nu echt lijken op een nieuwe woning. Zodra alle gipsplaten erop zitten en zijn afgewerkt kan er gesausd worden.

De bovenverdieping heeft een hele transformatie ondergaan. Eerst is de dakconstructie verstevigd, de knieschotten zijn vernieuwd, er is een nieuwe indeling gemaakt en de wanden zijn geïsoleerd. Ook heeft een van de timmermannen een mooie brede trap gemaakt naar de grote slaapkamer voorin de woning. Zo kan iedereen veilig en wel zich door de gang bewegen. Als alle gipsplaten geplaatst zijn, kunnen zij afgewerkt worden voor het sauzen.

versterken verduurzamen verbeteren, Groningen, Ten Post, Romy Ten Post, Ten Post, aardbevingsbestendig bouwen, verduurzamen, verbeteren, versterken, groningen, van wijnen, quakeshield, urgenda, thuisbaas, oosterhof holman, romy, aardbevingsgebied, rijksweg 203, rijksweg 203 ten post

Zie hier de bovenverdieping met de nieuwe gipsplaten. En ook zie je de nieuwe trap naar de grote slaapkamer op de verhoging.